Plovdiv24.bg Тежко ПТП е станало преди броени минути на бул. Руски,

...
Plovdiv24.bg Тежко ПТП е станало преди броени минути на бул. Руски,
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на два автобуса в Пловдив, възрастна жена е в критично състояние

 Plovdiv24.bg Тежко ПТП е станало преди броени минути на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с ул. " Данaил Николаев ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Пострадала е 71- годишна жена, която е пресичала на пешеходна пътека.

Информацията е, че два рейса на градски превоз с номера 12 и 16, движещи се един зад различен са аварирали. Движели са се един зад различен по булеварда.

Водачът на първия рейс с номер 16 е на 62 години и вижда в последния миг пресичащата. След което стопира внезапно, само че я удря. Вторият рейс, движещ се след него с номер 12, не съумява да спре на време и се удря в предния.

Пострадалата пешеходка е закарана от медицински екип в болница " Свети Георги " във очевидно тежко положение. Вследствие на конфликта сред рейсовете има още една потърпевша пътничка, возеща се в рейс с номер 12. Това е 70-годишна жена, която при внезапното прекъсване се е блъснала в предната седалка и има пострадване в лицево- челюстната област. Алкохолните проби на водачите на рейсовете са негативни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР